Tillykke… – Vi har modtaget din henvendelse!

Et sidste skridt. Vi vil gerne give dig en uforpligtende fast pris HURTIGST muligt, så her er hvad du skal gøre nu…

For at give et tilbud skal vi tale med dig i telefonen, så vi kan få alle de detaljer, vi har brug for, for at give dig en nøjagtig pris! For at vi kan kontakte dig…

Klik på dette nummer: 👉 40 22 20 22 👈

… & gem “Lind Detailing” som kontakt på din telefon!

Vi vil ringe til dig på dette nummer inden for de næste 24 timer, så vi kan give dig et tilbud!

DOWNLOAD VORES BROCHURE I DAG OG BLIV KLOGERE!

Kristoffer R
Kristoffer R
Read More
Perfektion og tillid!
Top engageret og nørdet fyr! Havde gerne givet ham 10 stjerner. Havde min model Y til coating, og jeg må bare sige at det spiller. Jeg følte lige fra starten at min bil var i trygge hænder. Kan på det varmeste anbefale Lind Detailing. Det koster lidt, men sådan er det bare med kvalitet - punktum.
Henrik Grønvall
Henrik Grønvall
Read More
Træt lak blev næsten som ny igen
Havde i denne uge min VW Sharan til kærlig behandling hos Tobias som i den grad hav den GAS med rengøring og dybdegående afrensning + en fin afsluttende coating som bragte min fine bil tilbage til os ! Top arbejde, top betjening og top aflevering til den aftalte tid. Det kan kun blive til fulde 5 stjerner fra mig.
Per Olsen
Per Olsen
Read More
Tak for et flot arbejde på min gamle…
Tak for et flot arbejde på min gamle toyota celica . er meget imponeret over hvor godt det er blevet , og der er ingen rester af polermiddel i kanter og kroge som der er mange af på sådan en bil , og fin betjening ,så det kan anbefales ,
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6…
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6…
Read More
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6…
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6 som er blevet behandlet både rude og fælge fik også en tur . Jeg fik også gode råd om den videre pleje som må siges at være nem . Og så er prisen også rimelig .
Previous
Next