Januar Keramisk Coating Tilbud

Skal du starte det nye år ud med maner? Vinteren er over os, vejene er fyldt med sne og slud og bilen er umulig at holde ren! Den bekymring fjerner vi for dig her hos LindDetailing, så kan du nemlig bare nyde din bil. Lige som det skal være!

Ekstrem hårdhed og vedholdenhed

Keramisk coating er baseret på en tværbundet nanokonstruktion med krystalliserede beskyttelsespartikler, der aktivt bygger en forstærkende barriere, der beskytter din billak. Med en hårdhed hårdere end klarlakken opnås en højere ridsemodstand og reduceret risiko for kvæstelser.

Intens vandafvisende

Polymerkæder med høj densitet frastøder naturligt vand og krystalliserer det til perfekte geometriske mønstre. Denne struktur gør bilens overflade uigennemtrængelig for partikler med mindre raffinerede egenskaber, såsom snavs af forskellige typer.

Blændende dybde af glans

Keramisk coating giver din bil langvarig glans og dybde. Showroom-glans får en helt ny betydning efter en behandling hos Lind Detailing. Den visuelle effekt forsvinder ikke efter et par vaske, men varer år efter år.

Fremragende lakbeskyttelse

Keramisk coating skaber en unik beskyttelse, der inkluderer beskyttelse mod UV-stråling og miljøpåvirkning. Bilens tilstand opretholdes ved, at lakken styrkes, og dens overflade bliver hårdere, mere holdbar og altid klar til at imødekomme det hårde skandinaviske klima.

Fordelene ved Keramisk Coating til din bil

Bilens lak er meget sårbar. Fugleklatter, nedfald, UV-skader, salte, klorid og så videre ødelægger lakken med tiden. Som bilejer ejer bør dit fokus være på at nyde din bil, og ikke bekymre dig om alle disse ting. Fjern alle bekymringerne med en keramisk coating, der giver ekstra god langtids beskyttelse.

En keramisk coating er utrolig hård og også meget hårdere end lakken på din bil. Derudover er den også kemisk resistent. Helt perfekt til en nypoleret lak.

​Det betyder, at fugleklatter, nedfald, UV-stråler og lignende har meget sværere ved at trænge igennem og forårsage skader – både på den keramiske coating, men i særdeleshed også på bilens oprindelige lak.

​Ud over beskyttelse vil en keramisk coating også give mere dybde og glans til lakken. Bare rolig... Selvom du synes din lak er glansfuld nu, så garanterer vi at der er MEGET mere at hente!

​Derudover vil din bil også være nemmere at holde ren og nydelig de steder, hvor der er blevet påført keramisk coating. Tjære og skidt vil have sværere ved at binde sig til lakken, og lakken vil være hydrofobisk, hvilket vil sige, at vandet vil prelle af. Med andre ord, så vil en keramisk coating også være med til at holde værdi på bilen.

Professionel beskyttelse af din investering

Hos Lind Detailing tilbyder vi professionel coating af biler i premium-klassen for dig, der går op i din bil, og som ønsker, at den altid tager sig ud fra sin bedste side både indvendigt og udvendigt.

Arbejdet med keramisk coating af din bil foregår hos os i Middelfart, og vi er derfor et populært valg blandt kunder, der kommer fra Odense og trekantsområdet samt fra hele det øvrige Fyn.

DOWNLOAD VORES BROCHURE I DAG OG BLIV KLOGERE!

Beskyt din bil mod vinteren!

En Keramisk Coating beskytter din lak, og samtidig bringer en fantastisk glans frem. Vejret i Danmark kan være barsk, og for bilentusiaster som dig, så kan det være ubehagelig at bevæge sig ud i med en "nøgen" lak. Vi har lavet en specifik pakke netop til dig som elsker sin bil, så du kan give din bil de bedste forudsætninger!

Tilkøbspakker

Coating af forrude

495 kr.

image (43) (1)

Coating af fælge udvendigt

795 kr.

Coating af lædersæder

795 kr.

Coating af rørhaler

495 kr.

Coating af plastik​

495 kr.

Coating af kaliber​

595 kr.

Coating af kaleche

795 kr.

Topcoat

995 kr.

DIN NYE BIL (Under: 10.000km.)

4.795 kr.

DIN BRUGTE BIL (Over: 10.000km.)

5.595 kr.

Brugt Bil Ny Bil
Gyeon Infinite
5 års holdbarhed

​​​5995 kr.

Gyeon Infinite + Topcoat
5 års holdbarhed

6995 kr.

Signature
5 års holdbarhed

​​​8995 kr.

Gyeon Infinite
5 års holdbarhed

​​​4995 kr.

Gyeon Infinite + Topcoat
5 års holdbarhed

5995 kr.

Signature
5 års holdbarhed

​​​7995 kr.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på Keramisk Coating →

Kontaktoplysninger

Hvad siger kunderne?

Kristoffer R
Kristoffer R
Read More
Perfektion og tillid!
Top engageret og nørdet fyr! Havde gerne givet ham 10 stjerner. Havde min model Y til coating, og jeg må bare sige at det spiller. Jeg følte lige fra starten at min bil var i trygge hænder. Kan på det varmeste anbefale Lind Detailing. Det koster lidt, men sådan er det bare med kvalitet - punktum.
Henrik Grønvall
Henrik Grønvall
Read More
Træt lak blev næsten som ny igen
Havde i denne uge min VW Sharan til kærlig behandling hos Tobias som i den grad hav den GAS med rengøring og dybdegående afrensning + en fin afsluttende coating som bragte min fine bil tilbage til os ! Top arbejde, top betjening og top aflevering til den aftalte tid. Det kan kun blive til fulde 5 stjerner fra mig.
Per Olsen
Per Olsen
Read More
Tak for et flot arbejde på min gamle…
Tak for et flot arbejde på min gamle toyota celica . er meget imponeret over hvor godt det er blevet , og der er ingen rester af polermiddel i kanter og kroge som der er mange af på sådan en bil , og fin betjening ,så det kan anbefales ,
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6…
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6…
Read More
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6…
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6 som er blevet behandlet både rude og fælge fik også en tur . Jeg fik også gode råd om den videre pleje som må siges at være nem . Og så er prisen også rimelig .
Previous
Next